Banden monteren en balanceren

D&S Bandenservice kan je banden monteren en balanceren

Voor het laten monteren en balanceren van nieuwe banden onder je auto moet je bij D&S Bandenservice zijn. Bij ons bestel je eenvoudig en snel uitstekende kwaliteit banden, zowel nieuw als tweedehands. Tweedehands banden schelen al snel 45% van de nieuwprijs. Daarnaast kunnen we je banden ook uitstekend monteren en balanceren. Onze ervaren monteurs monteren en balanceren je banden vakkundig en nauwkeurig. Maak direct een afspraak of lever je auto vandaag nog af bij onze 24/7 drop-off service. D&S Bandenservice staat altijd voor je klaar.

Banden monteren en balanceren

Onze voordelen

Bij D&S Bandenservice koop je gewoon fantastische kwaliteit zomer- en winterbanden voor scherpe prijzen. Zowel nieuw als tweedehands. Zodra je banden hebt gekocht, moet je deze natuurlijk monteren en balanceren. Daar is ons gecertificeerde personeel gelukkig voor. Zo kun jij straks weer veilig en prettig de weg op. Kies ervoor om je banden bij ons te laten monteren en balanceren en ben verzekerd van de volgende voordelen:

 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Gecertificeerd personeel
 • Flexibel
 • Klantvriendelijk en persoonlijk contact
 • Ook zonder afspraak mogelijk
 • 24/7 Drop-off service

Zomerbanden

Kies voor zomerbanden voor de ultieme veiligheid en prestaties tijdens warme seizoenen.

 • Ruime keus in nieuwe en 2e-hands zomerbanden
 • Voor optimale prestatie tijdens warm weer
 • Comfort en brandstof besparend

Winterbanden

Voor extra grip en veiligheid met winterse omstandigheden

 • Ruime keus in nieuwe en 2e-hands winterbanden
 • Voor extra grip bij een glad wegdek
 • Minder slijtage

all-seasonbanden

Kies voor all-season banden voor het ultieme gemak en veelzijdigheid het hele jaar door..

 • Ruime keus in nieuwe en 2e-hands all-seaonsbanden
 • Kies voor gemak en bespaar
 • Veelzijdigheid

Banden monteren en balanceren

Er zijn veel verschillende soorten banden voor veel verschillende soorten auto’s. Daarnaast kun je zelf ook bepaalde voorkeuren hebben. Bij ons vind je niet alleen een groot aanbod aan banden, maar we monteren en balanceren ze ook voor je.

Banden monteren

Banden monteren

Klinkt banden monteren je als eenvoudig in de oren? Vergis je niet, het monteren van banden is een erg exacte taak waar de nodige kennis en know-how voor nodig is. Je laat dit dan ook het beste over aan de vaklieden van D&S Bandenservice. Zo moet bijvoorbeeld de hele tijd de conditie van de band in de gaten gehouden worden en moet het juiste aanhaalmoment toegepast worden. Zelf aan de slag gaan met banden monteren is daarom niet alleen onbegonnen werk, het is ook onveilig voor wanneer je de weg op gaat. Gelukkig beschikken wij over geavanceerde en specialistische apparatuur. Hiermee zorgen we ervoor dat je banden op de juiste manier gemonteerd worden.

Banden balanceren

Na het monteren van banden is het belangrijk dat ook het balanceren ervan op de juiste manier gebeurt. Wanneer banden nieuw gemonteerd zijn, is het essentieel dat ze in balans worden gebracht met elkaar en met het wiel zelf. Laat je je banden niet balanceren? Dan merk je snel dat je stuur trilt bij het autorijden. Als je bij ons banden koopt en ze laat monteren, zullen we ze ook altijd voor je balanceren. Heb je je banden niet bij ons gekocht, maar merk je toch dat je stuur trilt? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom om je auto bij ons af te leveren voor het laten balanceren van je banden. Onze experts zorgen er dan voor dat je auto in een mum van tijd weer prettig rijdt en veilig de weg op kan.

Uitlijnen

Naast het belang van het laten monteren en balanceren van je banden, is ook het laten uitlijnen van groot belang. Als je banden en je auto niet goed uitgelijnd zijn, zul je merken dat je auto erg zwaar stuurt. Ook merk je dan vaak dat je auto één bepaalde kant op trekt, naar links of rechts. Na het monteren en balanceren van je auto, controleren onze specialisten ook altijd de stand van je wielen en banden. Als het nodig is lijnen ze meteen je auto uit in de juiste positie voor de weg. Dat is onze service voor jou als klant. Twijfel je of je auto opnieuw uitgelijnd moet worden? Kom dan gerust eens bij ons langs voor een uitlijncontrole.

Banden uitlijnen

Ons assortiment banden

In ons assortiment vind je een breed aanbod aan nieuwe en tweedehands banden om te laten monteren en balanceren. We hebben verschillende merken en soorten banden voor iedereen. Denk hierbij aan touring banden, off-road banden, run-flat banden en high performance banden. Daarnaast hebben we ook zomerbanden, winterbanden en all-season banden. Wat voor een banden je ook zoekt, je vindt ze bij ons voor een scherpe prijs en we monteren en balanceren ze graag voor je. Bestel je ook meteen een nieuwe set velgen? Dan krijg je ook nog eens 5% extra korting op je banden!

Contact

Ben je op zoek naar nieuwe banden om te laten monteren en balanceren? D&S Bandenservice is de betrouwbare expert voor het monteren en balanceren van banden. Bij ons vind je een groot aanbod aan tweedehands banden en nieuwe banden om te laten plaatsen. Ook voor het uitlijnen van je auto ben je bij ons aan het juiste adres. Kom langs voor de complete voorraad, voor een controle of voor vragen. Je bereikt ons telefonisch op 020 354 1700 en per mail via info@densbandenservice.nl.