Montage

Montage banden en velgen: monteren, repareren, uitlijnen en balanceren

Ben je op zoek naar een ervaren specialist in het monteren, repareren, uitlijnen en balanceren van banden en/of velgen? Dan moet je bij de ervaren professionals van D&S Bandenservice zijn. Bij ons ben je verzekerd van kwaliteit en vakmanschap voor een scherpe prijs. Of je nu nieuwe banden wil kopen, nieuwe velgen of ook de montage aan ons wil overlaten, onze gecertificeerde mensen zorgen ervoor dat het uitstekend voor elkaar komt. Maak meteen een afspraak of lever je auto meteen af bij onze 24/7 drop-off service. D&S Bandenservice staat namelijk altijd voor je klaar.

Banden montage
Banden monteren balanceren

Voordelen van onze montage

Bij D&S Bandenservice ben je niet alleen verzekerd van fantastische kwaliteit banden en velgen voor scherpe prijzen. Met ons gecertificeerde personeel reken je ook op het vakkundig monteren, repareren, uitlijnen en balanceren van alles. Zo kun je straks na montage veilig en verantwoord weer in je auto stappen. Bij ons ben je dus zeker van het complete totaalplaatje. Kies voor onze montage service en reken op het volgende:

  • Ruim 20 jaar ervaring met montage
  • Gecertificeerd personeel
  • Flexibel
  • Klantvriendelijk en persoonlijk contact
  • Ook zonder afspraak mogelijk
  • 24/7 Drop-off service

Onze service – Monteren, repareren, uitlijnen en balanceren

Bij ons vind je nieuwe en tweedehands banden en velgen in het assortiment voor voordelige prijzen. Daarnaast doen onze experts ook graag de montage van je banden en velgen. We doen zelfs nog veel meer voor jou en je auto. Voor de volgende montage klussen ben je bij ons aan het juiste adres.

Winterbanden monteren

Banden en velgen montage

De montage van banden betekent eenvoudig gezegd het plaatsen van de autobanden op de velgen. Nu klinkt dit wellicht eenvoudig zo op het eerste gezicht, maar vergis je niet: banden monteren is een specialistische taak waar aardig wat deskundigheid voor nodig is. Zo moet bijvoorbeeld de hele tijd de conditie van de band gecontroleerd worden en moet het juiste aanhaalmoment toegepast worden. Het is dan ook zeker raadzaam om de montage van banden aan een expert over te laten. Dit geldt ook voor de montage van velgen. Zo moet je zorgen dat je de juiste velgen voor de juiste auto hebt en voor de juiste omstandigheden. Wij beschikken dan ook over geavanceerde en specialistische apparatuur. Daarmee zorgen we ervoor dat de montage van je banden en velgen op de juiste manier gedaan wordt.

Banden balanceren

Heb je nieuwe banden gekocht? Laat je de montage daarvan ook aan ons over? Dan zullen we ze ook altijd balanceren. Zodra banden gemonteerd zijn is het namelijk belangrijk dat deze in balans zijn met het wiel en dat ze in balans zijn met elkaar. Als je banden niet in balans zijn met elkaar, zul je merken dat bijvoorbeeld je stuur trilt tijdens het rijden. Heb je geen nieuwe banden bij ons gekocht of door ons laten monteren, maar merk je dat je stuur trilt als je autorijdt? Breng je auto dan meteen naar ons om je banden te laten balanceren. Onze professionals zorgen er dan voor dat je auto in een mum van tijd weer fijn rijdt en veilig de weg op kan.

Auto laten uitlijnen

Merk je bij het autorijden dat je auto naar links of rechts trekt en dat je auto erg moeilijk stuurt? Merk je dit ook als je over een vlakke en rechte weg rijdt? Dan moet je auto in alle waarschijnlijkheid uitgelijnd worden. Je wielen staan in dat geval namelijk niet in de juiste stand ten opzichte van de auto. Bij de uitlijning van de auto controleren onze professionals de stand van de wielen. Vervolgens stellen ze deze weer af in de juiste positie voor op de weg. Zo weet je zeker dat je straks weer veilig en prettig de weg op kunt. Ook weet je dan zeker dat je weer fijn kunt sturen. Als je bij ons nieuwe banden hebt gekocht en hebt laten monteren, lijnen we altijd je auto weer goed uit. Dit is onze extra service voor jou. Twijfel je of je auto opnieuw uitgelijnd moet worden? Kom dan gewoon eens bij ons langs voor een uitlijncontrole.

Autobanden uitlijnen

Nieuwe en gebruikte banden

Is er iets anders mis met je banden of je velgen? Voor het laten repareren van banden en velgen zit je bij ons ook goed. Velgen kunnen slijten door veelvuldig gebruik. Vooral in de winter krijgen velgen veel te verduren door neerslag, troep op de weg en opspattend strooizout. In de zomer kan het laten repareren van banden en velgen nodig zijn, doordat winterbanden in de zomer een langere remweg hebben. Dit zorgt sneller voor slijtage. Is repareren niet meer rendabel en zijn er gewoon nieuwe banden en/of velgen nodig? Bij ons vind je een groot assortiment aan nieuwe en tweedehands banden en velgen voor scherpe prijzen. Bestel je banden en velgen samen? Dan krijg je meteen 5% extra korting op je banden!

Contact

Ben je op zoek naar een ervaren specialist in de montage, het repareren, uitlijnen en balanceren van banden en/of velgen? Dan moet je bij de ervaren professionals van D&S Bandenservice zijn. Zowel voor het kopen van banden als op het gebied van uitgebreide service en montage moet je bij ons zijn. Kom langs voor de complete voorraad, voor een controle of voor vragen. Je bereikt ons telefonisch op 020 354 1700 en per mail via info@densbandenservice.nl.