Bandenservice

D&S Bandenservice – Banden en velgen

Moeten je banden of velgen gerepareerd worden? Zijn ze aan vervanging toe of moet er iets anders aan gebeuren? Dan staan de professionals van D&S Bandenservice voor je klaar. Bij ons ben je aan het juiste adres voor topkwaliteit nieuwe banden voor een scherpe prijs.
Of je nu zomerbanden nodig hebt of winterbanden. Zelfs als je voor onze gebruikte banden gaat, scheelt het al snel 45% van de nieuwprijs. Wil je dat we de banden ook professioneel bevestigen en afstellen? Ook dat doen we gewoon voor je! Onze gecertificeerde monteurs monteren je banden uitstekend en nauwkeurig. Maak meteen een afspraak of lever je auto meteen af bij onze 24/7 drop-off service. Onze bandenservice staat altijd voor je klaar.

Bandenservice

Onze voordelen

Bij D&S Bandenservice ben je niet alleen verzekerd van goede kwaliteit banden voor scherpe prijzen. Met ons gecertificeerde personeel ben je er ook van verzekerd dat je banden vakkundig worden gemonteerd en afgesteld. Zo kun je binnen no-time weer veilig en verantwoord de weg op. Daarnaast zullen we bij het monteren van je banden deze ook balanceren en afstellen. Kortom: bij onze bandenservice ben je verzekerd van het totaalplaatje. Ga voor onze bandenservice en geniet van het volgende:

 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Gecertificeerd personeel
 • Flexibel
 • Klantvriendelijk en persoonlijk contact
 • Ook zonder afspraak mogelijk
 • 24/7 Drop-off service

Zomerbanden

Kies voor zomerbanden voor de ultieme veiligheid en prestaties tijdens warme seizoenen.

 • Ruime keus in nieuwe en 2e-hands zomerbanden
 • Voor optimale prestatie tijdens warm weer
 • Comfort en brandstof besparend

Winterbanden

Voor extra grip en veiligheid met winterse omstandigheden

 • Ruime keus in nieuwe en 2e-hands winterbanden
 • Voor extra grip bij een glad wegdek
 • Minder slijtage

all-seasonbanden

Kies voor all-season banden voor het ultieme gemak en veelzijdigheid het hele jaar door..

 • Ruime keus in nieuwe en 2e-hands all-seaonsbanden
 • Kies voor gemak en bespaar
 • Veelzijdigheid

Onze bandenservice

Naast dat je zowel nieuwe- als tweedehands banden voor scherpe prijzen bij ons kunt kopen, staan we ook als professionele bandenservice voor je klaar. Bij D&S Bandenservice doen we dan ook de volgende klussen voor je.

Bandenservice winterbanden

Banden monteren

Banden monteren slaat op het plaatsen van je autobanden op je velgen. Dat lijkt misschien eenvoudig, maar vergis je niet. Banden monteren is een specialistische taak waar de nodige bekwaamheid voor nodig is. Zo moet bijvoorbeeld constant de conditie van de band gecontroleerd worden en moet het juiste aanhaalmoment toegepast worden. Het is dan ook zeker aan te raden om banden monteren aan een professionele bandenservice over te laten. We hebben als bandenservice dan ook moderne en specialistische apparatuur in huis. Daarmee zorgen we ervoor dat je banden op de juiste manier geplaatst worden.

Velgen vervangen?

Autobanden uitlijnenAutobanden uitlijnen

Banden balanceren

Als je jouw net gekochte banden door onze bandenservice laat monteren, zullen we deze ook altijd balanceren. Wanneer banden geplaatst worden, is het namelijk belangrijk dat deze in balans zijn met het wiel en met elkaar. Als je banden niet in balans zijn met elkaar, zul je merken dat bijvoorbeeld je stuur trilt tijdens het rijden. Merk je dat je last hebt van een trillend stuur bij het rijden? Kom dan vandaag nog je auto afleveren bij onze bandenservice om je banden te laten balanceren. Onze vaklieden zorgen er dan voor dat je auto in een mum van tijd weer fijn rijdt en veilig de weg op kan.

Auto laten uitlijnen

Merk je bij het autorijden dat je auto naar links of rechts trekt en dat je auto erg zwaar stuurt? Gebeurt dit ook als je op een vlakke en rechte weg rijdt? Dan is de kans groot dat je auto uitgelijnd moet worden door onze bandenservice. In deze situatie staan je wielen namelijk niet in de juiste stand ten opzichte van de auto. Bij het uitlijnen van je auto controleren onze experts de stand van de wielen. Vervolgens stellen zij ze weer af in de correcte positie voor op de weg. Op die manier ben je ervan verzekerd dat je straks weer veilig en comfortabel de weg op kunt. Als je bij onze bandenservice nieuwe banden hebt gekocht en hebt laten plaatsen, lijnen we altijd je auto weer goed uit. Denk je dat je auto opnieuw uitgelijnd moet worden? Kom dan gewoon eens langs voor een uitlijncontrole.

Auto uitlijnen bandenservice

Nieuwe en gebruikte banden van onze bandenservice

Als bandenservice hebben we een ruim aanbod aan banden voor jou en je auto. Zo vind je bij ons ongetwijfeld iets wat zowel bij jou als bij je auto past. Bij ons kun je terecht voor zowel zomer- als winterbanden. De drie belangrijkste verschillen tussen zomer- en winterbanden zijn de profieldiepte, de compound en het profielpatroon. Winterbanden zijn extra belangrijk, omdat ze meer natuurrubber hebben. Hierdoor blijven ze beter soepel bij koud weer en hechten ze zich beter aan het wegdek vast. Dit minimaliseert de kans op gevaarlijke glijpartijen. Toch is het ook aan te raden om op te passen met winterbanden in de zomer. Deze hebben namelijk een langere remweg. Welke banden je dan ook nodig hebt, je vindt ze ongetwijfeld in het assortiment van onze bandenservice. Bestel je ook meteen een nieuwe set velgen? Dan krijg je ook nog eens 5% extra korting op je banden!

Contact

Ben je op zoek naar een uitstekende bandenservice voor nieuwe banden of omdat er iets aan je huidige banden moet gebeuren? Dan staan de experts van D&S Bandenservice voor je klaar. Zowel voor het kopen van banden als op het gebied van uitgebreide service moet je bij ons zijn. Kom langs bij onze bandenservice voor de complete voorraad, voor een controle of voor vragen. Je bereikt ons telefonisch op 020 354 1700 en per mail via info@densbandenservice.nl.