Banden

Nieuwe banden

D&S Bandenservice – Nieuwe en gebruikte banden voor scherpe prijzen

Zijn de banden van je auto aan vervanging toe? Ben je op zoek naar goede kwaliteit nieuwe of tweedehands banden voor je auto? Hier bij D&S Bandenservice ben je verzekerd van de beste kwaliteit banden tegen een scherpe prijs. Of je nu zomerbanden nodig hebt of winterbanden, zelfs als je voor onze gebruikte banden gaat, scheelt het al snel 45% van de nieuwprijs. Wil je dat we de banden ook meteen vakkundig monteren? Dat is geen enkel probleem! Onze gecertificeerde monteurs monteren je banden uitstekend en nauwkeurig. Maak meteen een afspraak of lever je auto meteen af bij onze 24/7 drop-off service. D&S Bandenservice staat namelijk altijd voor je klaar.

Onze voordelen

Bij D&S Bandenservice reken je niet alleen maar op uitstekende kwaliteit banden voor scherpe prijzen. Met ons gecertificeerde personeel weet je ook zeker dat je banden vakkundig worden gemonteerd en afgesteld. Zo kun je straks veilig en verantwoord weer de weg op. Daarnaast zullen we bij het plaatsen van je banden deze ook balanceren en monteren. Kortom: bij ons reken je op het totaalplaatje. Kies voor onze bandenservice en reken op het volgende:

 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Gecertificeerd personeel
 • Flexibel
 • Klantvriendelijk en persoonlijk contact
 • Ook zonder afspraak mogelijk
 • 24/7 Drop-off service
Winterbanden

Zomerbanden

Kies voor zomerbanden voor de ultieme veiligheid en prestaties tijdens warme seizoenen.

 • Ruime keus in nieuwe en 2e-hands zomerbanden
 • Voor optimale prestatie tijdens warm weer
 • Comfort en brandstof besparend

Winterbanden

Voor extra grip en veiligheid met winterse omstandigheden

 • Ruime keus in nieuwe en 2e-hands winterbanden
 • Voor extra grip bij een glad wegdek
 • Minder slijtage

all-seasonbanden

Kies voor all-season banden voor het ultieme gemak en veelzijdigheid het hele jaar door..

 • Ruime keus in nieuwe en 2e-hands all-seaonsbanden
 • Kies voor gemak en bespaar
 • Veelzijdigheid

Onze bandenservice

Naast dat je zowel nieuwe als tweedehands banden voor voordelige prijzen bij ons kunt kopen, staan we ook klaar met een vakkundige bandenservice. Bij D&S Bandenservice doen we dan ook de volgende klussen graag en uitvoerig voor je.

Nieuwe banden

Banden monteren

Banden monteren betekent simpel gezegd het plaatsen van de autobanden op de velgen. Nu lijkt dit misschien simpel zo op het eerste gezicht, maar schijn bedriegt. Banden monteren is een specialistisch klusje waar de nodige deskundigheid voor vereist is. Zo moet bijvoorbeeld constant de conditie van de band gecontroleerd worden en moet het juiste aanhaalmoment toegepast worden. Het is dan ook zeker raadzaam om banden monteren aan een professional over te laten. We beschikken dan ook over geavanceerde en specialistische apparatuur. Hiermee zorgen we ervoor dat je banden op de juiste manier geplaatst worden.

Banden balanceren

Als je je nieuw gekochte banden bij ons laat monteren, zullen we ze ook altijd balanceren. Zodra banden geplaatst zijn is het namelijk van belang dat deze in balans zijn met het wiel en dat ze in balans zijn met elkaar. Als je banden niet in balans zijn met elkaar, zul je merken dat bijvoorbeeld je stuur trilt tijdens het rijden. Heb je geen nieuwe banden bij ons gekocht en laten plaatsen, maar merk je dat je stuur trilt bij het rijden? Kom dan meteen je auto afleveren bij ons om je banden te laten balanceren. Onze professionals zorgen er dan voor dat je auto binnen no-time weer prettig rijdt en veilig de weg op kan.

Auto laten uitlijnen

Merk je tijdens het rijden dat je auto naar links of rechts trekt en dat je auto erg zwaar stuurt? Merk je dit ook als je over een vlakke en rechte weg rijdt? Dan moet je auto hoogstwaarschijnlijk uitgelijnd worden. In dit geval staan je wielen namelijk niet in de juiste stand ten opzichte van de auto. Bij de uitlijning van de auto controleren onze specialisten de stand van de wielen. Daarna stellen zij ze weer af in de juiste positie voor op de weg. Zo weet je zeker dat je straks weer veilig en comfortabel de weg op kunt. Ook weet je dan zeker dat je weer prettig kunt sturen. Als je bij ons nieuwe banden hebt gekocht en hebt laten monteren, lijnen we altijd je auto weer goed uit. Dat is onze service aan jou als klant. Twijfel je of je auto opnieuw uitgelijnd moet worden? Kom dan gerust eens bij ons langs voor een uitlijncontrole.

Autobanden uitlijnen

Nieuwe en gebruikte banden

We hebben een groot assortiment aan banden voor jou en je auto. Zo vind je bij ons gegarandeerd iets wat zowel bij jou als bij je auto past. Zo ben je bij ons aan het juiste adres voor zowel zomer- als winterbanden. De drie fundamentele verschillen tussen zomer- en winterbanden zijn de profieldiepte, de compound en het profielpatroon. Winterbanden zijn extra belangrijk omdat ze meer natuurrubber bevatten. Hierdoor blijven ze soepeler bij koud weer en hechten ze zich beter aan het wegdek vast. Dit beperkt het risico op gevaarlijke glijpartijen. Met winterbanden in de zomer moet je echter ook oppassen, want deze hebben dan een langere remweg. Wat voor een banden je ook zoekt, we hebben diverse nieuwe banden en tweedehands banden voor je in ons assortiment. Bestel je ook meteen een nieuwe set velgen? Dan krijg je ook nog eens 5% extra korting op je banden!

Contact

Ben je op zoek naar nieuwe banden voor je auto? Merk je dat er iets aan je banden moet gebeuren? D&S Bandenservice is dé aangewezen specialist op het gebied van banden voor auto’s. Zowel voor het kopen van banden als op het gebied van uitgebreide service moet je bij ons zijn. Kom langs voor de complete voorraad, voor een controle of voor vragen. Je bereikt ons telefonisch op 020 354 1700 en per mail via info@densbandenservice.nl.