Velgen repareren Amsterdam

D&S Bandenservice: velgen laten reparen omgeving Amsterdam

Voor het in Amsterdam laten repareren van velgen, lever je je auto vandaag nog af bij de specialisten van D&S Bandenservice. Velgenschade kan snel optreden na bijvoorbeeld contact met een stoeprand, muurtje of paal. Het laten repareren van velgen is dan ook raadzaam. Niet alleen om visuele redenen, maar ook in verband met de veiligheid. Gelukkig repareren wij snel en vakkundig de velgen van je auto zodat je weer veilig en stijlvol in Amsterdam de weg op kunt. Maak direct een afspraak of lever je auto vandaag nog af bij onze 24/7 drop-off service. D&S Bandenservice staat altijd voor je klaar.

Velgen repareren Amsterdam

Voordelen onze velgenreparatie

Hier bij D&S Bandenservice repareren we alle soorten velgen voor elk automerk. Met onze gecertificeerde vaklieden ben jij in Amsterdam ervan verzekerd dat je velgen vakkundig worden gerepareerd. Hierbij gebruiken we altijd de juiste materialen en de modernste gereedschappen. Laat je velgen door ons repareren en reken op het volgende:

 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Gecertificeerd personeel
 • Flexibel
 • Klantvriendelijk en persoonlijk contact
 • Ook zonder afspraak mogelijk
 • 24/7 Drop-off service

Zomerbanden

Kies voor zomerbanden voor de ultieme veiligheid en prestaties tijdens warme seizoenen.

 • Ruime keus in nieuwe en 2e-hands zomerbanden
 • Voor optimale prestatie tijdens warm weer
 • Comfort en brandstof besparend

Winterbanden

Voor extra grip en veiligheid met winterse omstandigheden

 • Ruime keus in nieuwe en 2e-hands winterbanden
 • Voor extra grip bij een glad wegdek
 • Minder slijtage

all-seasonbanden

Kies voor all-season banden voor het ultieme gemak en veelzijdigheid het hele jaar door..

 • Ruime keus in nieuwe en 2e-hands all-seaonsbanden
 • Kies voor gemak en bespaar
 • Veelzijdigheid

Waarom velgen repareren?

Voor sommige mensen zijn de velgen van de auto simpelweg een detail, voor anderen zijn de velgen een essentieel onderdeel van het geheel. Velgen zijn hoe dan ook een bepalend onderdeel voor de uitstraling van je auto in Amsterdam. Het laten repareren van velgen is in de eerste instantie dan ook van belang voor de uitstraling van je auto. Daarnaast is het repareren van velgen ook belangrijk voor je eigen veiligheid. Beschadigde velgen kunnen namelijk leiden tot onbalans, corrosie, trillingen en zelfs verminderde grip op de weg. Dit met alle gevolgen van dien. Het is dus niet alleen mooier om je velgen in Amsterdam te laten repareren, het is ook essentieel voor je eigen veiligheid én die van anderen op de weg.

Velgenreparatie Amsterdam

Ons reparatieproces

Als je voor ons kiest voor velgen repareren in de regio Amsterdam, weet je zeker dat je auto en je velgen in goede handen zijn. Als je je auto bij ons aflevert voor reparatie, zetten we in grote lijnen de volgende stappen:

 • Inspectie: we beginnen met een grondige inspectie van je velgen om de aard en omvang van de schade vast te stellen.
 • Reparatieplan: op basis van de inspectie stellen we een gedetailleerd reparatieplan op dat rekening houdt met de specifieke behoeften van je velgen.
 • Reparatiewerk: onze specialisten doen het repareren, waarbij ze gebruik maken van geavanceerde technieken om krassen, deuken en andere beschadigingen te herstellen.
 • Afwerking: we zorgen voor een nauwkeurige afwerking van de gerepareerde velgen, zodat ze er weer als nieuw uitzien. Zo kun je in Amsterdam straks weer veilig en stijlvol de weg op.

Reparatie alle soorten velgen

Bij D&S Bandenservice repareren we alle soorten velgen voor je in Amsterdam. Zo repareren we velgen van staal en lichtmetaal. Stalen velgen hebben vaak wieldoppen om zo voor een mooiere uitstraling te zorgen. Lichtmetalen velgen zijn vaak glad afgewerkt in zilvergrijs of in een andere kleur. Als deze beschadigd zijn wil je ze natuurlijk snel gerepareerd hebben. Na reparatie doen we er dan ook vaak een laag blanke lak overheen om ze extra te beschermen en om voor extra glans te zorgen. Dit maakt het onderhoud ook makkelijker voor jou in Amsterdam na het repareren. Vuil en remstof zal minder snel blijven zitten aan dit gladde oppervlak. Hecht je waarde aan je velgen? Dan hecht je waarschijnlijk waarde aan het esthetische aspect ervan. Door middel van velgen repareren in Amsterdam zorgen we er dan ook voor dat je velgen en je auto er weer helemaal als nieuw uitzien!

Velgen en banden balanceren

Wat voor een banden je dan ook onder je auto hebt en wat voor een velgen je ook hebt, er is een kans dat de wielen van je auto na het repareren van velgen uit balans zijn. Dit komt doordat elke velg en elke band bij de fabricage een heel kleine onregelmatigheid mee heeft gekregen. Dat is onvermijdelijk en het zorgt dus voor een verlies in balans. Als deze onbalans niet wordt verwijderd, dan trilt het stuur tijdens het rijden. Of nog erger en gevaarlijker: je hele auto trilt. Door na het repareren van velgen de wielen en de banden met elkaar in balans te brengen, verdwijnt deze onbalans en kun je je auto in Amsterdam weer besturen zonder trillingen. Zijn je velgen beschadigd geraakt doordat je tegen bijvoorbeeld een stoeprandje bent gereden? Dan is het ook mogelijk dat er een onbalans is ontstaan. Vermoed je dat je banden uit balans zijn? Kom dan vandaag nog bij ons langs voor een controle, of je velgen nu zijn beschadigd of niet. Onze drop-off service is 24/7 bereikbaar.

Autobanden uitlijnen

Contact

Voor het in Amsterdam laten repareren van velgen, lever je je auto vandaag nog af bij de specialisten van D&S Bandenservice. Wij zijn jouw betrouwbare expert op het gebied van velgen repareren. Zowel voor het kopen van velgen als op het gebied van uitgebreide montage en service moet je bij ons zijn. Kom langs voor de complete voorraad, voor een controle of voor vragen. Je bereikt ons telefonisch op 020 354 1700 en per mail via info@densbandenservice.nl.